Логічні конструкції у драмах Лесі Українки - Кратко, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Вказано деякі логічні елементи, які Леся Українка використовувала у драматичних творах. Ці елементи належать лише так званій класичній логіці, багатозначні й модальні логіки зовсім не бралися нами до уваги. Приклади наведено з драм „В катакомбах”, „На полі крові”, „Одержима”, „Адвокат Мартіан”.