Успадковуваність екстер’єрного типу корів української чорно-рябої молочної породи - Салогуб, А.М.; Ладика, В.І.; Хмельничий, Л.М (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
У межах проблеми щодо оцінки тварин молочних порід за екстер’єрними типом за використання методики лінійної класифікації викладено популяційно-генетичний аспект з визначення ступенів успадковуваності лінійних статей екстер’єру корів сумського типу української чорно-рябої молочної породи.