Мінливість урожайності та хімічного складу рослин петрушки кучерявої в залежності від дії синтетичних аналогів фітогормонів - Горова, Т.К.; Явдик, І.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Встановлено позитивний вплив синтетичних аналогів фітогормонів у водних розчинах гіберелінової кислоти у діючій концентрації 3 мг/л та в суміші її з індолілоцтовою кислотою — 1 мг/л на врожайність коренів і маси розетки зелених листків петрушки кучерявої листкової.