Епістолярій Лесі Українки як приватний документ та історико-літературне джерело - Нечепоренко, Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Аналізується епістолярій Лесі Українки як приватний документ та історико-літературне джерело, становлення української соціал-демократичної думки XIX – початку XX століть.