Міжнародна наукова конференція "Внесок натуралістів-аматорів у вивчення біологічного різноманіття" - Корнієнко, О.М.; Перегрим, О.М. (Український ботанічний журнал, 2015)
14 – 16 травня 2015 року на Закарпатті, в м. Берегове, відбулася Міжнародна наукова конференція, присвячена 200-річчю від дня народження Людвіга Вагнера, – «Внесок натуралістів-аматорів у вивчення біологічного різноманіття». Головним організатором виступив Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ. Співорганізаторами були Інститут ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, Ужгородський національний університет, Закарпатський краєзнавчий музей та Угорський природничий музей (м. Будапешт).