Міжнародна наукова конференція «Малий Сідней: охорона природи в Європі» - Карпюк, Т.С. (Український ботанічний журнал, 2015)
Одна з головних конференцій щодо захисту природи в Європі – «Little Sydney: Protecting Nature in Europe» – «Малий Сідней: охорона природи в Європі» – відбулася 28–31 травня 2015 року в середньовічному місті Хайнбург (Австрія). Вона організована Міжнародним союзом охорони природи (МСОП) і його Всесвітньою комісією з охоронюваних територій (World Commission on Protected Areas, WCPA)