Міжнародний День рослин в Україні - Красиленко, Ю. (Український ботанічний журнал, 2015)
Міжнародний День рослин (Fascination of Plants Day, FoPD) уже втретє, під егідою Європейської організації біології росин (European Plant Science Organisation, Брюссель), відзначили 18 травня 2015 року у понад 50 країнах світу.