Навроцька Ірина Леонідівна (12.06.1946–24.12.2014) - Кондратюк, С.Я. (Український ботанічний журнал, 2015)
На жаль, кінець 2014 року позначений втратами фахівців у галузі ліхенології. Після відходу у вічність Девіда Джона Галловея (див. повідомлення вцьому номері) надійшла сумна звістка з Німеччини — померла Ірина Леонідівна Навроцька.