Світлій пам’яті Любові Іванівни Крицької (19.01.1941–15.04.2015) - Мосякін, С.Л.; Протопопова, В.В.; Ільїнська, А.П.; Федорончук, М.М.; Шевера, М.В.; Шиян, Н.М. (Український ботанічний журнал, 2015)
Трагічний випадок забрав життя відомого флориста, флорогенетика, систематика Любові Іванівни Крицької. Вона відійшла у вічність 15 квітня 2015 року, в розквіті сил і творчої наснаги, сповнена різноманітних задумів і планів, а також надій на їх звершення.