Доповнення до флори північного узбережжя Азовського моря - Бойко, Г.В.; Коломійчук, В.П. (Український ботанічний журнал, 2015)
Наведено повідомлення про знахідки нових і малопоширених для північної частини берегової зони Азовського моря адвентивних (Alcea rosea L., Amaranthus hypochondriacus L., Artemisia annua L., Catalpa bignonioides Walter, Celtis occidentalis L., Coreopsis tinctoria Nutt., Datura inoxia Mill., Dryopteris cristata (L.) A. Gray, Gaillardia х grandiflora hort. ex Van Houtte, Grindellia squarrosa (Pursh.) Dunal, Lycopersicon esculentum Mill., Parthenocissus quinquefolia (L.) Planch., Petrosedum reflexum (L.) Grulich, Petunia і atkinsiana (Sweet) D. Don ex W.H. Baxter, Persica vulgaris Mill., Reynoutria japonica Houtt., Syringa vulgaris L., Vitis vinifera L., Xanthium ripicola Holub, Xanthoxalis corniculata (L.) Small) та раритетного (Glaucium flavum Crantz.) видів рослин. Наведено характеристику їх місцезростань.