Розв'язність еліптичних задач в областях з конічною точкою - Коваленко, О.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Доведено розв’язнiсть задачi Дiрiхле для квазiлiнiйного елiптичного нерозбiжного рiвняння другого порядку в обмеженiй областi з канонiчною точкою.