Фундаментальні розв'язки задачі Коші для інваріантних Λ(μ)-гіперболічних операторів на ріманових многовидах - Конет, І.М. (Нелінійні коливання, 2005)
Одержано аналiтичне зображення фундаментального розв’язку задачi Кошi для строго гiперболiчних за I. Г. Петровським Λ(µ) -iнварiантних гiперболiчних рiвнянь та систем рiвнянь в евклiдових просторах i на спецiальних рiманових многовидах. В основi лежать запровадженi iнтегральнi перетворення, породженi iнтегральним зображенням мiри Дiрака.