Оценки некоторых функционалов для открытых множеств - Бахтин, А.К. (Нелінійні коливання, 2005)
Розв’язано новi екстремальнi задачi про неперетиннi областi з вiльними полюсами на променях. Отримано аналогiчнi результати для вiдкритих множин.