Достатні умови існування обмежених розв'язків систем нелінійних різницевих рівнянь - Грод, І.М. (Нелінійні коливання, 2005)
Отримано достатнi умови iснування розв’язкiв систем нелiнiйних рiзницевих рiвнянь x(n + 1) = A(x(n))x(n) + f(n), n ∈ Z (A(x) — неперервна на Rm матрична функцiя) у просторi обмежених двостороннiх числових послiдовностей.