Роль N-кадерин/катенінового комплексу у кардіогенезі ссавців - Півень, О.О.; Мацевич, Л.Л.; Костецький, І.Є.; Редіс, Г.; Лукаш, Л.Л. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Делеція αE-катеніну та β-катеніну у тканині сердця не призводила до розвитку морфологічних дефектів ембріонального серця, вірогідно, завдяки функціональній компенсації αT-катеніном та γ-катеніном (плакоглобіном) відповідно. Спостерігали часткову летальність мутантних ембріонів з делецією β-катеніну на більш пізніх термінах ембріонального розвитку