Оптимізація методів лікування онкологічних захворювань в залежності від рівня експресії О⁶-алкілгуанін-днк алкілтрансферази у клітинах пухлини - Шапошник, Л.А.; Лило, В.В.; Лукаш, Л.Л. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Данная работа посвящена рассмотрению работ, в которых показана зависимость эффективности химиотерапии от уровня експрессии репаративного энзима АГТ