Викладання медичної генетики в медичному вузі в світлі болонського процесу - Піскун, Р.П.; Ніколаєнко, О.О.; Ващук, А.А.; Шевчук, Т.І.; Горбатюк, С.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
На практичних заняттях з медичної генетики розглядаються як питання генетичного контролю механізмів функціонування організму людини на різних рівнях його організації так і застосування досягнень геноміки, генної терапії в діагностиці, лікуванні і профілактики захворювань.