Дослідження структури множини неперервних розв'язків систем лінійних різницевих рівнянь з неперервним аргументом - Пелюх, Г.П.; Богай, Н.А. (Нелінійні коливання, 2005)
Одержано умови iснування неперервних i N-перiодичних (N — цiле додатне число) розв’язкiв систем лiнiйних рiзницевих рiвнянь з неперервним аргументом i дослiджено структуру множини таких розв’язкiв.