Розв'язність задачі Коші для лінійних інтегро-диференціальних рівнянь з перетвореним аргументом - Самойленко, А.М.; Дільна, Н.З.; Ронто, А.М. (Нелінійні коливання, 2005)
Отримано умови, достатнi для однозначної розв’язностi початкової задачi для лiнiйних iнтегро-диференцiальних рiвнянь.