Об одном свойстве положительно определенных квадратичных форм, соответствующих конечным частично упорядоченным множествам - Степочкина, М.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Розглядається гiпотеза В. М. Бондаренка про будову скiнченних частково впорядкованих множин iз позитивно означеною квадратичною формою Тiтса. Доведено, що гiпотеза виконується для фiксованого натурального числа k > 8 кожного разу, коли вона виконується для числа k−1.