Інваріантні множини систем стохастичних диференціальних рівнянь із стрибками - Кулініч, Г.Л.; Кушніренко, С.В. (Нелінійні коливання, 2005)
Для неоднорiдних стохастичних диференцiальних рiвнянь iз стрибками вводиться поняття iнварiантних поверхонь. Отриманi результати дають загальнi можливостi знаходження iнварiантних поверхонь для вказаних стохастичних диференцiальних рiвнянь.