Область сходимости итерационной процедуры для слабонелинейной краевой задачи - Чуйко, A.С. (Нелінійні коливання, 2005)
Знайдено оцiнки областi значень малого параметра, для яких зберiгається збiжнiсть iтерацiйної процедури для побудови розв’язкiв нетерової слабконелiнiйної крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному та некритичному випадках.