Гамільтонові скінченновимірні редукції осциляторного типу інтегровних за Лаксом суперконформних ієрархій - Гентош, O.Є. (Нелінійні коливання, 2006)
Для бiгамiльтонових суперконформних iєрархiй нелiнiйних динамiчних систем Беннi – Каупа i Каупа – Броера розвинено метод редукування на нелокальнi скiнченновимiрнi iнварiантнi пiдпростори Неймана та Баргмана вiдповiдно. Доведено iснування парних суперсимплектичних структур на цих пiдпросторах та iнтегровнiсть за Лаксом– Лiувiллем редукованих комутуючих векторних полiв, породжених iєрархiями.