Про оборотність оператора d/dt + A у просторі L₂(R, H) - Городній, М.Ф.; Чайковський, А.В. (Нелінійні коливання, 2006)
Посилено твердження про неперервну оборотнiсть у просторi L₂(R, H) оператора d/dt + A, де H — комплексний гiльбертiв простiр, A — секторiальний оператор зi спектром у правiй пiвплощинi C.