Ограниченные решения линейных дифференциальных уравнений в банаховом пространстве - Бойчук, А.А.; Покутний, А.А. (Нелінійні коливання, 2006)
Отримано критерiй iснування обмежених на всiй дiйснiй осi розв’язкiв лiнiйного неоднорiдного диференцiального рiвняння у банаховому просторi за припущення, що однорiдне рiвняння допускає експоненцiальну дихотомiю на пiвосях. Даний результат є узагальненням леми К. Палмера на випадок нескiнченновимiрних просторiв. Розглянуто приклади iснування обмежених розв’язкiв зчисленних систем звичайних диференцiальних систем.