Аналог принципа Сен-Венана и единственность решения первой краевой задачи в неограниченных областях для уравнений третьего порядка составного типа - Хашимов, А.Р. (Нелінійні коливання, 2006)
Розглядається перша крайова задача для рiвнянь третього порядку складеного типу. З допомогою принципу Сен-Венана вивчено клас єдиностi розв’язку задачi в необмеженiй областi.