Умови оборотності нелінійного різницевого оператора (Dx)(n) = x(n+1) - f(x(n)) у просторі l∞(Z, R) - Слюсарчук, В.Ю. (Нелінійні коливання, 2006)
Отримано необхiднi i достатнi умови оборотностi нелiнiйного рiзницевого оператора (Dx)(n) = x(n + 1) − f(x(n)), n ∈ Z, у просторi обмежених двостороннiх числових послiдовностей. Тут f : R → R — неперервна функцiя.