Зв'язок між інваріантними множинами систем диференціальних та відповідних різницевих рівнянь - Ткачук, А.М. (Нелінійні коливання, 2006)
Дослiджено зв’язок мiж iнварiантними множинами систем диференцiальних та вiдповiдних рiзницевих рiвнянь у термiнах знакосталих функцiй Ляпунова. Для систем диференцiальних рiвнянь отримано обернений результат про iснування додатно означеної функцiї Ляпунова, нулi якої збiгаються з заданим iнварiантним многовидом.