Область сходимости итерационной процедуры для автономной краевой задачи - Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2006)
Знайдено оцiнку областi значень малого параметра, для яких зберiгається збiжнiсть iтерацiйної процедури для побудови розв’язкiв автономної нетерової слабконелiнiйної крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному випадку.