Розробка системи генетичної трансформації для ідентифікації регуляторних генів біосинтезу рибофлавіну у дріжджів Рichia guilliermondii - Куцяба, В.І.; Пиняга, Ю.В.; Борецький, Ю.Р.; Гончар, М.В.; Федорович, Д.В.; Сибірний, А.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Розроблено систему генетичної трансформації для ідентифікації регуляторних генів біосинтезу рибофлавіну у Р. guilliermondii. Вірогідно, клонований фрагмент гена HEM12 викликає зростання частоти інтеграції рекомбінантних плазмід у певні локуси геному реципієнта, що призводить до появи прототрофних за рибофлавіном інсерційних мутантів внаслідок супресії дії мутації rib83-6.