Утворення флавінмононуклеотиду рекомбінантними штамами дріжджів Candida famata , що містять ген FMN1 під промотором TEF1 - Яцишин, В.Ю.; Іщук, О.П.; Вороновський, А.Я.; Федорович, Д.В.; Сибірний, А.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Досліджено флавіногенну активність рекомбінантних штамів дріжджів Candida famata, що містять ген РФ-кінази FMN1 під контролем сильного конститутивного промотора TEF1. Оптимізовано умови нагромадження ФМН у культуральній рідині.