Костянтину Меркурійовичу Ситнику – 90! - Косаківська, І.В. (Український ботанічний журнал, 2016)
3 червня 2016 року виповнюється 90 років видатному вченому-ботаніку, фізіологу рослин, екологу, організатору науки та громадському діячеві, почесному директору Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, академіку НАН України Костянтину Меркурійовичу Ситнику