Сковородинівські мотиви у творчості київських неокласиків - Чобанюк, В. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті досліджуються сковородинівські мотиви у творчості київських неокласиків, зокрема «сродної» праці, шляху, самопізнання, життя і смерті тощо.