Лексична заміна компонентів фразеологізму в мовотворчості Віталія Нечитайла - Попович, А. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті розглядається питання структурно-семантичних трансформацій фразеологічних одиниць на матеріалі творів Віталія Нечитайла. Увага акцентується на естетичних функціях таких видозмін фразеологізмів, як заміна складників.