Критична рецепція романів-епопей У. Самчука в літературознавчому дискурсі української діаспори другої половини ХХ століття - Бородіца, С. (Філологічний дискурс, 2016)
У статті аналізується велика проза У. Самчука у літературно-критичному дискурсі української діаспори другої половини ХХ століття, зокрема з’ясовуються жанрово-стильові аспекти літературознавчої рецепції його творчості як естетичного феномена.