Асимптотика решений неавтономных обыкновенных дифференциальных уравнений второго порядка, близких к линейным - Муса Джабер Абу эль-шаур (Нелінійні коливання, 2008)
Встановлено асимптотичнi зображення для деяких класiв розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь другого порядку, що у деякому сенсi є близькими до лiнiйних рiвнянь.