Шевченкові "Гайдамаки" у тенденційному дешифруванні: метакритична репліка - Іванишин, П. (Філологічний дискурс, 2016)
Рецензія на книгу: Грабович Г. Шевченкові «Гайдамаки»: поема і критика / Г. Грабович; наук. ред. Олесь Федорук. – К. : Критика, 2013. – 356 с.