Творчість Віри Вовк в ореолі сакрального і літературознавчого штибу - Мацько, В. (Філологічний дискурс, 2016)
Рецензія на книгу: Григорчук Ю. М. Проза Віри Вовк: виміри сакрального / Ю. М. Григорчук. – Брустурів : Дискурсус, 2016. – 364 с.