Аd fontes: до джерел національної ідентичності - Сенета, М. (Філологічний дискурс, 2016)
Рецензія на книгу: Іванишин М. В. Дискурс національної ідентичності в українському постколоніальному літературознавстві : [моногр.] / М. В. Іванишин. – Дрогобич : Посвіт, 2015. – 208 с.