Сергій Федорович Коляда - Самойленко, А.М.; Шарковський, О.М.; Мiсюревич, M.; Сноха, Л.; Бойчук, О.А.; Заяц, В.В.; Іванов, А.Ф.; Працьовитий, М.В.; Романенко, О.Ю.; Сівак, А.Г.; Ткаченко, В.І.; Трофімчук, С.І. (Нелінійні коливання, 2018)
16 травня 2018 р. передчасно пiшов з життя Сергiй Федорович Коляда — видатний український математик, доктор фiзико-математичних наук, завiдувач вiддiлу динамiчних систем та фрактального аналiзу Iнституту математики НАН України