Когерентність комунікативних пропозицій у німецькомовному дискурсі - Пєшкова, Т. (Філологічний дискурс, 2017)
У статті аналізуються категорії когерентності та дискретності німецькомовного дискурсу. Розкрито визначення різним видам пропозицій та їх співвідношенням. Аналізуються причинно- наслідкові зв’язки у логічно-семантичних відношеннях, характеризуються відношення іллокуцій, їх вплив на сприйняття тексту та реалізацію комунікативної мети.