Іншомовна освіта в Україні: основні тенденції модернізаційних процесів - Мельник, Р. (Філологічний дискурс, 2018)
У статті аналізуються процеси модернізації сучасної іншомовної освіті в Україні, дається стисла характеристика основних принципів оволодіння іноземною мовою та інноваційних методів навчання іноземних мов, зазначаються певні проблеми у системі вітчизняної іншомовної парадигми.