"Водночас і близькі й далекі": українська і англійська проза крізь призму компаративної жанрології - Александрова, Г. (Філологічний дискурс, 2018)
Рецензія на монографію Дениса Чика «Longo sed proximus intervallo: жанрові системи української та англійської прози кінця ХVІІІ – середини ХІХ ст.» (наук. ред. В. А. Зарва). Хмельницький: ФОП Цюпак, 2017. 356 с.