Нове слово про Лесю Українку та Олександра Олеся - Кіраль, С. (Філологічний дискурс, 2018)
Рецензія на монографію Романова Сергія «Леся Українка і Олександр Олесь: на порубіжжі часів, світів, ідентичностей». Луцьк: Вежа-друк, 2017. 500 с.