60-річчя В. С. Пономаренка (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
60 років члену редколегії журналу «Економічний вісник Донбасу», ректору Харківського національного економічного університету, доктору економічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, кавалеру ордена «За заслуги» III ступеня, академіку Академії економічних наук України Пономаренку Володимиру Степановичу!