Олександру Микитовичу Буту – 80! (Вісник економічної науки України, 2020)
22 червня 2015 року святкує ювілей Олександр Микитович Бут — доктор історичних наук, професор, в.о. завідувача кафедри історії України, Академік Академії економічних наук України, академік Петровської Академії наук і мистецтв (м. Санкт-Петербург).