Павло Загребельний у призмі шістдесятницької критики - Рарицький, О. (Філологічний дискурс, 2020)
У статті здійснюється спроба крізь призму художньо- документальної прози українських шістдесятників увиразнити творчий профіль П. Загребельного у контексті тоталітарної доби. Пропонується побіжний огляд доробку письменника, що його запропонували шістдесятники, насамперед у власному епістолярії та мемуаротворчості. Йдеться про дискретні вкраплення у нефікційній прозі шістдесятників елементів літературно-критичної творчості.