Типи мовленнєвого впливу у діловій німецькомовній кореспонденції та комунікації - Пєшкова, Т.; Якимчук, Ю. (Філологічний дискурс, 2020)
Стаття спрямована на дослідження мовленнєвого впливу у межах сучасної ділової комунікації. Подано опис прямого, непрямого та прихованого мовленнєвих впливів, розглянута їх специфіка у діловій кореспонденції та розмовах, проаналізовано їх особливості.