Лінгвокультурний простір української нації ХІХ століття - Марчук, Л. (Філологічний дискурс, 2020)
Рецензія на монографію: Сукаленко Т. М. Лінгвокультурні типажі в українській художній літературі ХІХ ст.: [моногр.]. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2018. 676 с.