У пошуках онтологічної реальності: британський постпостмодерністський роман - Приходько, О. (Філологічний дискурс, 2020)
Рецензія на монографію: Дроздовський Д. І. Проблемно-тематичні комплекси й філософсько-естетичні параметри британського постпостмодерністського роману: [моногр.]. Київ: Саміт-книга, 2020. 448 c.